الكمية تكفي:شخصينوقت التحضير:5 دقائقوقت الطهي:20 دقيقةالمقادير:4 شرائح توست*4 معالق صلصة*ملح وفلفل اسود*4 شرائح جبنة رومى*طمطماية كبيرة*فلفلاية كبيرة*16 زتونايةالتحضير:قطعى الطماطم شرايح مدورة..
وقطعى الفلفل برضو شرايح مدورةالطبخ:1- جيبى طاسة كبيرة سخنى فيها كل الجبنة الرومى لغايط ما تسيح زى الموتزريلا وتنزل شوية مية..سيبها تبرد وحطيها على جنب
2- حطى على كل شريحة توست معلقة صلصة وافرديها..وبعد كدة رشى رشة ملح وفلفل اسود على كل شريحة
3- بعد ما تبرد الجبنة طلعيها بشويش عشان ما تلزقش فى الطاسة..حطى على كل توستاية شريحة جبنة رومى
4- هاتي الطماطم والفلفل ووزعيهم على التوست وحطى على كل توستاية 4 زتونات
5- وبعدين دخليهم الفرن لغاية ما تطلع ريحة البيتزا وتسيح الجبنة..وبالهنا والشفاالمناقشة:مناقشة طريقة عمل بيتزا